In 2012 studeerde ik, Veronika Hopstaken, als mondhygiënist af aan 4 jarige opleiding Mondzorgkunde te Nijmegen. Ik heb ervaring opgedaan in verschillende settings binnen mondzorg, voordat er zich de gelegenheid voordeel om een mondhygiënepraktijk te overnemen. Sinds 1 maart 2020 ben ik de eigenaar en mondhygiënist in de Praktijk voor Mondhygiëne Midden-Limburg. Bovendien ben ik sinds 1 juni 2020 een geregistreerd mondhygiënist.

Ik geloof in de waarde van samenwerking binnen de mondzorg en investeer graag in deze samenwerking. Bij de diverse behandelingen van patiënten leg ik als mondhygiënist veel waarde op persoonlijke benadering en pijnloze behandeling.

In mijn mondhygiënepraktijk staat kwaliteit voorop en dit wordt gewaarborgd door het werken volgens de actuele protocollen. Verder houd ik mijn kennis en ervaring up-to-date door lid te zijn van een ICO groep en aangesloten te zijn bij het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten (KRM), de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) en Nederlandse Vereniging voor Parodontologen (NvVP).

Tot binnenkort, Veronika

Mondhygiënist

Wie is Veronika

error: Inhoud is beschermd!